cosmo-beauty-amsterdam-logo

Nieuwe Website!

In de afgelopen maanden is gewerkt aan een nieuwe website en nu eindelijk mogen we die tonen! Uiteraard is het mogelijk om via deze website online een afspraak te maken. We hopen dat we alle informatie duidelijk en goed vindbaar hebben geplaatst.

Heb je feedback? Mis je zaken? Ben je enorm enthousiast en wil je dat laten weten? Stuur een bericht via de contactpagina of laat een bericht achter op onze Facebook pagina.

 

Posted: februari 20, 2018 By: Comment: 0

Huidanalyse

Wij nemen jouw huid onder de Loep!

Heb je last van Acne, littekens, pigmentvlekken, of steelwratjes of merk je dat je huid verandert naarmate het ouder worden (ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels, slappe huid of couperose)? Kom dan zeker eens langs bij Cosmo beauty Amsterdam.

Boek een behandeling of gratis intake gesprek, klik hier

Posted: januari 10, 2018 By: Comment: 0

Producten verkoop tijdens sluiting

Tijdens de sluiting/verbouwing in januari 2017 is producten verkoop niet mogelijk, de gehele ruimte is afgesloten en ook de Beautysalon is geheel ontruimd.

Tijdens de sluiting in februari/maart, tijdens mijn zwangerschapsverlof periode, kunnen producten via het contactformulier besteld worden. Iedere week zullen wij de bestellingen klaar zetten en afstemmen wanneer het uitkomt ze op te halen. Eventueel kunnen de producten ook via de post verstuurd worden. Om de collega’s van de kapsalon tijdens deze periode niet teveel werk te bezorgen, verzoeken wij je om op bovenstaande manier te handelen.

Posted: december 30, 2017 By: Comment: 0