bescherming en verzorging huid

Bescherming en verzorging van je huid

Met de zomer voor de deur en dus meer zonuren per dag is het extra belangrijk goed na te denken over de bescherming en verzorging van jouw huid. Ik denk graag met je mee!

Bij Cosmo Beauty Amsterdam adviseren we je de topproducten van Environ en Jane Iredale.

De producten van Jane Iredale zijn een aanvulling op jouw dagelijkse verzorgingsproducten. De make-up is een foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging in één.

De Environ filosofie is gebaseerd op het gezond maken en houden van de huid door een tekort aan vitamines te corrigeren. Zo’n tekort ontstaat door stress, vervuiling én.. uv-straling van de zon. Vitamine A staat aan de basis van het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines en antioxidanten vormt een essentieel element in de Environ producten.

In de komende weken zal ik hier meer over schrijven.

Wil je er nu al meer over weten? Ik adviseer je graag. Maak een afspraak of stuur een bericht via het contactformulier.

Tot ziens!
Karin

Posted: mei 18, 2018 By: Comment: 0
cosmo-beauty-amsterdam-logo

Nieuwe Website!

In de afgelopen maanden is gewerkt aan een nieuwe website en nu eindelijk mogen we die tonen! Uiteraard is het mogelijk om via deze website online een afspraak te maken. We hopen dat we alle informatie duidelijk en goed vindbaar hebben geplaatst.

Heb je feedback? Mis je zaken? Ben je enorm enthousiast en wil je dat laten weten? Stuur een bericht via de contactpagina of laat een bericht achter op onze Facebook pagina.

 

Posted: februari 20, 2018 By: Comment: 0

Huidanalyse

Wij nemen jouw huid onder de Loep!

Heb je last van Acne, littekens, pigmentvlekken, of steelwratjes of merk je dat je huid verandert naarmate het ouder worden (ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels, slappe huid of couperose)? Kom dan zeker eens langs bij Cosmo beauty Amsterdam.

Boek een behandeling of gratis intake gesprek, klik hier

Posted: januari 10, 2018 By: Comment: 0

Producten verkoop tijdens sluiting

Tijdens de sluiting/verbouwing in januari 2017 is producten verkoop niet mogelijk, de gehele ruimte is afgesloten en ook de Beautysalon is geheel ontruimd.

Tijdens de sluiting in februari/maart, tijdens mijn zwangerschapsverlof periode, kunnen producten via het contactformulier besteld worden. Iedere week zullen wij de bestellingen klaar zetten en afstemmen wanneer het uitkomt ze op te halen. Eventueel kunnen de producten ook via de post verstuurd worden. Om de collega’s van de kapsalon tijdens deze periode niet teveel werk te bezorgen, verzoeken wij je om op bovenstaande manier te handelen.

Posted: december 30, 2017 By: Comment: 0