VI Peel & VI Derm

Waarvoor kan de VI Peel worden ingezet?

VI Peel is een middel-diepe chemische peeling, welke helpt bij het verminderen van huidbeschadigingen door de zon en vervaagt de sporen van de tijd en externe factoren die invloed hebben op de huid. VI Peel zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. VI Peel kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het decolleté te helpen verminderen.

Acne en onzuiverheden – VI Peel Acne werkt heel effectief in de strijd tegen acne en onzuiverheden, bij een leeftijd vanaf 12 jaar. Een serie van behandelingen helpt acnelittekens vervagen.

Hyperpigmentatie – VI Peel zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie, pigmentstoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huidtypes – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem, psoriasis.

VI Peel kan, indien nodig, zelfs 1x per maand toegepast worden bij een huid met extreme melasma, ernstige acne of acnelittekens, net zo vaak totdat het gewenste resultaat bereikt is. Het is aanbevolen om je huid met VI Peel 1 á 2 keer per jaar te laten behandelen als onderhoud.

 

Hoe lang duurt een behandeling met de VI Peel en is het pijnlijk?

De VI Peel behandeling duurt maximaal 20 minuten. Het gebruik van medicatie vooraf is niet nodig. De behandeling is nagenoeg pijnloos. In uitzonderlijke gevallen kan iemand met een heel gevoelige huid een wat lichte prikkeling ervaren. Door het gebruik van een ventilator tijdens de behandeling is dit echter vrijwel direct verholpen.

 

Hoe lang duurt de herstelperiode?

Een behandeling met de VI Peel kent een minimale herstelperiode. Je geniet reeds van een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 1 week tijd!

De 1e en 2e dag na de behandeling van de VI Peel zal niemand merken dat je een peeling hebt gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit. Vanaf de 3e dag begint de daadwerkelijke peeling en na circa 1 week is het peelingproces voldaan en zie je reeds het eerste resultaat. De weken hierna zal de huid zichtbaar én voelbaar mooier, jeugdiger en gezonder worden.

 

VI Derm

De VI Derm Clinical Skin Care Line is ontwikkeld om de peelingresultaten van de VI Peel behandeling(en) zo lang mogelijk te behouden. Deze huidverzorgingslijn is tevens ontwikkeld om de huid in een optimale conditie te houden, totdat een eventuele volgende peeling wordt gedaan. Maar ook zonder peeling zal door dagelijks gebruik van de VI Derm crémes je huid zichtbaar mooier worden.

De VI Derm crémes behalen ook zeer goede resultaten bij een beschadigde huid met littekens, verkregen door bv. chirurgische ingrepen, acne, weghalen van huidtumoren of snijwondjes.